Laboratori ESA-VSC

Alta potència radiofreqüència

Laboratori ESA-VSC

Materials alta potència

Contacte

Què podem fer per vosté?

Benvingut a

VAL SPACE CONSORTIUM


El Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium va ser creat al març de 2010 amb la vocació d’unir tots els esforços que les entitats de la Comunitat Valenciana duen a terme en el sector Espai i a fi d’augmentar la seua projecció i competitivitat internacional. Format per la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València-Estudi General, el Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium, realitza activitats d’investigació científica i servicis de desenrotllament tecnològic en qualsevol àmbit d’activitat relacionat amb el sector Espai, entre ells, l’increment de la seguretat i de la qualitat de producció dels sistemes espacials.

Laboratori ESA-VSC Alta Potència RF

El Laboratori Europeu d’Alta Potència en Radiofreqüència de l’Agència Espacial Europea (ESA) i el Val Space Consortium (VSC) està especialitzat en efectes de ruptura en RF (Multipactor, Corona i Maneig de Potència) i en l’estudi de la Intermodulació Passiva (PIM).

Laboratori ESA-VSC Materials Alta Potència per a Espai

El Laboratori Europeu de Materials d’Alta Potència per a Espai ESA-VSC està especialitzat en la investigació de materials nous i el tractament de superfícies que permeten millorar la potència de Radiofreqüència (RF) que es transmet des dels més moderns satèl·lits.

Col·laboració amb

L’AGÈNCIA ESPACIAL EUROPEA

Per mitjà de la col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA), així com amb altres entitats tant espanyoles com internacionals, el Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium té com a objectiu la realització d’activitats i la provisió de servicis que permeten el desenrotllament social i econòmic europeu en el sector Espai.

Pots descarregar el flyer dels laboratoris ESA-VSC ací.

2 Laboratoris

ESA-VSC

375

de sales netes

12 Cambres

de buit

+700 Tests

resolts amb èxit

Instalaciones en edificio de la Ciudad Politécnica de la Innovación

Estem localitzats en la

Ciutat Politècnica de la Innovació

El Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium té les seues instal·lacions a València (Espanya), des d’on desenrotlla aquelles activitats encaminades, directament o indirectament, a aconseguir el progrés social i econòmic a Europa en el que al sector Espai es referix.

Activitats

Investigació y Servicis

Govern

Junta i comissions

Transparència

Els nostres comptes clars

Continue actualitzat

Últimes notícies

L’Agència Espacial Europea i el Consorci Espacial Valencià renoven el seu contracte fins 2020

/
L'Agència Espacial Europea (ESA) i el Consorci Espacial Valencià…

Franco Ongaro, Director de ESA-ESTEC, visita els laboratoris conjunts ESA-VSC

/
Franco Ongaro, Director del Centre Europeu d'Investigació i…

This post is also available in: English Spanish